Zásady ochrany osobných údajov

KTO JE PREVÁDZKOVATEĽOM VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV?
Prevádzkovateľom Vašich osobných údajov je
Názov:                      Spolu to zvládneme – Burko, občianske združenie
Register MV SR:    14.2.2014, reg. spis č. VVS/1-900/90-43185
Sídlo:                         Bánik 1548/14, 97652 Čierny Balog
IČO:                            42313236
DIČ:                            2024047641
Zastúpený:              Iveta Burianeková, predsedníčka OZ

Ohľadne spracúvania vašich osobných údajov nás môžete kontaktovať na emailovej adrese: burko@burko.sk alebo poštou na. Spolu to zvládneme – Burko, občianske združenie, Bánik 1548/14, 97652 Čierny Balog

Ak ste oslovili občianske združenie Spolu to zvládneme –Burko za účelom poskytnutia pomoci, alebo ak ste navštívili web www.burko.sk za účelom zviditeľnenia sa prostredníctvom emailu alebo ste sa prihlásili na odber noviniek, zasielanie newslettera, poskytli ste nám vaše osobné údaje.

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE ZÍSKAVAME A PREČO ICH ZBIERAME
Vy nám poskytujete základné údaje: Meno a priezvisko, poštová adresa, telefónne číslo, emailová adresa, a iné potrebné kontaktné údaje za účelom pomoci.
Ak sme spolu uzatvorili zmluvu, spracúvame Vaše osobné údaje v rozsahu osobných údajov uvedených v tejto zmluve.

Komentáre
Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.
Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá
Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre
Súbory cookies
Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.
Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.
Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť „zapamätať“, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.
Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok
Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.
Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Osobné údaje, ktoré od vás získame za základe vášho súhlasu budú použité na účel zviditeľnenia sa, pomoci, zasielania Newlettera – informácií o témach pre zdravotne postihnuté osoby za zlepšenie kvality života.

POSKYTNUTIE OSOBNÝCH ÚDAJOV TRETÍM OSOBÁM
Spolu to zvládneme – Burko, o.z. nešíri, nepredáva ani neprenajíma Vaše informácie žiadnym tretím stranám bez Vášho súhlasu.

NA AKÚ DOBU MÁME ULOŽENÉ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?
Vaše osobné údaje spracúvame počas nevyhnutnej doby, pokiaľ trvá ich účel spracúvania, resp. do momentu, kým nás nepožiadate o ich vymazanie.

VIETE, NA ČO VŠETKO MÁTE PRÁVO?
V prípade potreby (nutnosti)  máte právo, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu:
opravil nepresné osobné údaje,
Vymazal alebo obmedzil spracovanie vašich osobných údajoV

Môžete požadovať:
Prístup k vaším osobným údajom
zrušenie spracovania osobných údajov

Máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu

V prípade, ak sa domnievate, že došlo k porušeniu právnych predpisov v súvislosti s ochranou Vašich osobných údajov, máte právo podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je v Slovenskej republike Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, tel.č. +421-2-3231 3214, email: statny.dozor@pdp.gov.sk.