Burko

Spoločnými silami zvládneme všetko

Iveta Burianeková Jedlá z mäsa Recepty

Rybie filé na smotane

Rybie filé na smotaneSuroviny:
Filé
kyslá smotana
hríby( šampiňóny, dubáky,…)
cesnak
múka
maslo
olej
soľ
rôzne koreniny podľa svojej chuti (ja som dala sladkú papriku, mleté čierne korenie, wolčestrovu a sójovú omáčku)
trochu mlieka

Postup:
Očistila som cesnak a pretlačila ho. Pridala som trochu oleja, soli a všetky koreniny. Premiešala som to a ponatierala rybie filé. Nechala odstáť 2 hodiny.
Do panvice som dala roztopiť maslo a na to poukladala ryby. Podusila som ich. Keď boli skoro hotové, pridala som hríby a nechala ešte dusiť. Nakoniec zaliala kyslou smotanou.
Premiešala, nechala prejsť varom a odstavila.
Ako prílohu som uvarila zemiaky s petržlenovou vňaťou.

Ďalšie zaujímavé recepty nájdete aj tu.


Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /nfsmnt/hosting1_1/e/b/eb07ebf7-bcdb-40de-8c0d-cf12cca789d4/burko.sk/web/wp-content/plugins/Ultimate-Premium-Plugin/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 616
close

Prajeme príjemné čítanie a ďakujeme za zdieľanie